Droner & fotografering
Beagle Drones

Beagle drone under 250 gram med 4K 60FPS kamera

Forleden dag blev jeg kontaktet af Dwight Neptune som er CEO for Beagle Drones og om, jeg ikke havde lyst til at skrive en artikel om deres nye drone. Jeg skulle lige researche dronen inden jeg skrev om den; den er faktisk ret fed.

Navnet på den nye drone hedder NOVA og den vejer 248 gram. Den har et cyberpunk lignende design med propelskærme og du kan flyve med dronen både ude og inde.

NOVA leveres som standard med et kamerasystem:
– der er i stand til at overføre FPV optagelser
– samt optage 4K video ved 60/30 fps og 1080p 120/60/30 fps via et mikro usb kort.
– Flyvetiden udgør max 7 minutter pr. batteri og i pakken er der 2 batterier inkluderet.
– Opladning pr. batteri er ca. 15 minutter.
– Max flyve radius er 975 meter.

Video kvaliteten er ok som du kan se, og du kan overveje om du skal have et Go Pro på den i stedet.

Nova Acro mode GIF
Nova Acro mode GIF

 

Traditionelle FPV-droner kræver teknisk “know-how” om lodning, elektronikflimmer og dronebygning og med NOVA dronen er det plug and play. Teamet hos Beagle Drones gennemgik et omfattende research for at få det mest dynamiske og effektive rammekabinet. Deres Cyberpunk-inspirerede design er fremstillet ved hjælp af Carbon-X. Dette skaber et ekstremt robust chassis, der er let og effektivt. Designet ser ret robust ud i forhold til andre droner. Selvfølgelig får dronen helt sikkert nogle knubs undervejs og kan du ikke selv reparere den, så kan du sende den retur til Beagle Drones og de vil reparere den for dig i mod et beløb så du kan komme ud at flyve igen. Det syntes jeg er ret godt fundet på, for oftest står man selv med problemet og ender måske med at smide dronen ud og køber en ny.

NOVA On Demand Repair Services
NOVA On Demand Repair Services

Der leveres ekstra udstyr til NOVA dronen der er kompatibel med de fleste action kameraer, herunder GoPro og Insta 360 så du kan montere dit action kamera. Men så kommer den til at veje over de 250 gram ;o)

 

Nova Gopro
NOVA Gopro

Som prikken over i’et så er dronen vandafvisende, og det er nok den første drone i denne kaliber jeg har set. NOVA blev konstrueret til at flyve overalt. Alle elektroniske komponenter er forseglet fra elementerne og mikrobelagt. Så nu er der ingen grund til at bekymre dig om vådt græs, sprinklere eller små vandpytter. NOVA vil overleve lette stænk, drysser og sprayer men kommer der en stor byge, så skal du ikke regne med at den overlever.

Nova Water Resistance
NOVA Water Resistance

 

Du kan se mere på Kickstarter hvor du også kan købe dit eget eksemplar inden d. 2-12-2020. Måske du skal have et sæt med FPV briller og blive god til at flyve som denne pilot :o)

error: Content is protected !!