drone marts

De bedste drone optagelser i marts 2019

Jeg ser mange drone optagelser og noget er skidt og andet er godt og så er de sublime der selvfølgelig er bedst. Det jeg mest lægger mærke til er optagelserne. Det er nemt nok at få en drone op (med tilladelse) men det jeg går efter, er hvordan piloten får filmen til at gøre mig interesseret, og der skal en del til for jeg er ret detaljeorienteret ;o)

Hvis det er FPV (first person view) så bør der i mine øjne ikke være nogle “hakker” i optagelserne for det vil ødelægge hele oplevelsen. Ud af ca. 100 drone videoer jeg har set i denne måned er de bedste helt klart disse 2, måske det bliver bedre i næste måned.

 

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!