Dronepiloten Artikler om droner, simulator og fotos
Artikler om droner, simulator og fotos
DJI

Direkte identifikation med fjernbetjening til telefon med DJI

DJI, demonstrerede d. 13-11-2019 en direkte drone-til-telefon, Wi-Fi-baseret løsning til eksternt at identificere luftbårne droner, hvilket er banebrydende for enhver med en smartphone at overvåge nærliggende droner for forbedret sikkerhed og ro i sindet.

Deres fjern identifikationsløsning, udsender information fra droner direkte til mobiltelefoner ved hjælp af eksisterende Wi-Fi-protokoller. Enhver inden for radioområdet kan modtage signalet og se placering, højde, hastighed og retning af dronen såvel som et identifikationsnummer.

Fjern ID fungerer som en elektronisk nummerplade for droner, så alle der er nysgerrige kan lære mere, hvad det gør. Det sagde Brendan Schulman, DJI-vicepræsident for politik og juridiske anliggender. Luftfarts myndigheder har sagt, at fjern-ID er nøglen til at tillade mere kompleks dronebrug. og til at løse bekymringer omkring sikkerhed og sikkerhed. 

Den nye direkte drone-til-telefon-løsning er en udvikling af udsendelses metodikken, af AeroScope, det professionelle fjern-ID-system, der først blev introduceret i 2017 for kritiske steder. AeroScope sender en drones placering, højde, hastighed, retning og identifikationsnummer samt pilotens placering ved hjælp af forskellige radioprotokoller, der kan modtages flere km væk af specielle modtagere. Mere information om, hvordan AeroScope i øjeblikket bruges til at beskytte offentligheden, findes på dette link

Spændende! Men hvad så med andre droner?

Kilder: https://www.commercialdroneprofessional.com/dji-showcases-direct-drone-to-phone-remote-id/

https://www.dji.com/newsroom/news/dji-demonstrates-direct-drone-to-phone-remote-identification

 

 

 

 

error: Content is protected !!