Direkte identifikation med fjernbetjening til telefon med DJI

DJI, demonstrerede d. 13-11-2019 en direkte drone-til-telefon, Wi-Fi-baseret løsning til eksternt at identificere luftbårne droner, hvilket er banebrydende for enhver med en smartphone at overvåge nærliggende droner for forbedret sikkerhed og ro i sindet.

DJIs fjern identifikationsløsning, udsender information fra droner direkte til mobiltelefoner ved hjælp af eksisterende Wi-Fi-protokoller. Ved hjælp af en simpel app kan enhver inden for radioområdet for dronen modtage dette signal og se placering, højde, hastighed og retning af dronen såvel som et identifikationsnummer for dronen og pilotens placering. Smart!

”Fjern-ID fungerer som en elektronisk nummerplade for droner, så alle, der er nysgerrige efter en drone i luften, kan lære mere om, hvad det gør,” sagde Brendan Schulman, DJI-vicepræsident for politik og juridiske anliggender. “Overalt i verden har luftfarts myndighederne sagt, at fjern-ID er nøglen til at tillade mere kompleks dronebrug og til at løse bekymringer omkring sikkerhed og sikkerhed. DJIs direkte drone-til-telefon-fjern-ID viser, at vi er forpligtet til at levere en løsning på en måde, der øjeblikkeligt kan bruges over hele verden uden yderligere infrastruktur”.

Den nye direkte drone-til-telefon-løsning er en udvikling af udsendelses metodikken, af DJI AeroScope, det professionelle fjern-ID-system, der først blev introduceret i 2017 for lufthavne, fængsler, stadioner og andre kritiske steder beskyttet af politi og andre regeringsorganer. AeroScope sender en drones placering, højde, hastighed, retning og identifikationsnummer samt pilotens placering ved hjælp af forskellige radioprotokoller, der kan modtages flere km væk af specielle modtagere udviklet til sikkerheds- og sikkerhedsmyndigheder, der mest har brug for det. Mere information om, hvordan AeroScope i øjeblikket bruges til at beskytte offentligheden, findes på dette link

Spændende! Men hvad så med andre droner der ikke er fra DJI?

Kilder: https://www.commercialdroneprofessional.com/dji-showcases-direct-drone-to-phone-remote-id/

https://www.dji.com/newsroom/news/dji-demonstrates-direct-drone-to-phone-remote-identification

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!