Dronepiloten Artikler om droner, simulator og fotos
Artikler om droner, simulator og fotos
Screenings værktøj til COVID-19 pandemien

COVID-19 screeningsværktøj til pandemien med drone

Screenings værktøj til COVID-19 pandemien vil den næste drone være udstyret med en specialiseret sensor og et computersynssystem, der kan overvåge temperatur, hjerte og åndedrætsfrekvens samt opdage personer der nyser og hoster på kontorer, lufthavne, krydstogtskibe, plejehjem og andre steder hvor grupper af folk arbejder eller samles. En drone der arbejder hårdt tilbage mod COVID-19
Det er den canadiske virksomhed Draganfly i samarbejde med University of Australia (UniSA) der skal lave denne teknologiske udvikling. Draganfly udviklede i 1999 den første kommercialiseret Quadrotor (UAV). I 2001 udviklede de som de første den første multi -rotor UAV med integreret kamera. Det lyder som om at de har tjek på det.

Du vil her kunne se hvilke ideer de har med dronen og hvordan den skal screene mennesker. Ret genialt fundet på:

UniSA teamet vil blive ledet af forsvarsmanden af sensorsystemer, professor Javaan Chahl. Han opnåede global anerkendelse i 2017 da han samme med 2 andre præsenterede billedebehandlings algoritmer, der kunne udtrække et menneskes hjertefrekvens fra drone video. Siden da har de vist, at hjerterytme og vejrtrækning kan måles med høj nøjagtighed indenfor 5-10 meter med faste kameraer. De har også udviklet algoritmer, der kan fortolke menneskelige handlinger såsom nys og hoste. Teknologien kan være et levedygtigt screenings værktøj til COVID-19 pandemien.

Projektet er budgetteret med 1,5 million dollars

Kilde: https://thebulletin.org/2020/04/drone-pandemic-will-coronavirus-invite-the-world-to-meet-big-brother/#

error: Content is protected !!