Dronepiloten Artikler om droner, simulator og fotos
Artikler om droner, simulator og fotos
Nye droneregler

Droneregler i Singapore 2020

Nye droneregler i Singapore 2020
CAAS  The Civil Aviation Authority of Singapore gør det obligatorisk at registrere alle droner fra d. 2 januar 2020. Droneregler betyder at ethvert ubemandet fly der vejer mere end 250 gram, skal registreres før det kan betjenes i Singapore. Alle registrerede ubemandede fly skal have påført et klistermærke med et unikt registrerings nummer. Deadline er april 2020. Har du ikke registreret din drone er bøden ca, 7400$ USD eller fængselsstraf i op til 6 måneder. Er du uheldig så kan du faktisk få begge dele. Det at du har registreret din drone i fx Danmark er ikke nok, du skal have fat på CAAS og Permit Application kan du finde her

Du kan finde mere på deres side omkring droner lige her samt Permitted flying areas. Hvor du må flyve kan du se her https://www.facebook.com/flywhere.sg/ men jeg vil alligevel forslå dig at bruge Airmap.
I de seneste måneder har der været et antal personer i Singapore der har stået overfor retssager med droner uden tilladelse. Samme dag som CAAS udstedte den obligatoriske registrereting, blev en 37 årig mand af en domstol i Singapore beordret til at betale SGD 2000$ i bøder for ulovligt at flyve med en drone nær en militær flyvbase.

Singapore
Screendump / Credit: https://flywhere.sg/

Når du flyver med drone så må højden ikke overstige 61 meter. Hvorfor det lige er en så akavet højde vides ikke.

Kilde: FlightGlobal

       
error: Content is protected !!