Kunstig intelligens (AI) kontrollere hylderne med droner i detailhandlen

Stærk kunstig intelligens (strong AI) bygger på den forestilling, at computere teoretisk set vil kunne udvikle bevidsthed svarende til menneskets – kilde Wikipedia

En innovatør i autonome opfattelses systemer Pensa, demonstrerede sit nye synlighedsystem til detail leddet for første gang på NRF 2019 (National Retail Federation) – et event indenfor for “movers and shakers” hvor forskellige mennesker mødes indenfor detail og hvor nye ideer kommer på banen. Dette foregik d. 13-19 januar 2019. De virksomheder der deltog var et bredt udvalg af 1000 vis af virksomheder fra hele verdenen, du kan se listen her

Pensa’s system er designet til at informere detailhandlere hvad der rent faktisk er på hylderne – på tværs af alle butikker overalt på ethvert tidspunkt. Industristudier rapporterer næsten en ud af 10 punkter som mangler på hylden eller er forkert placeret, hvilket medfører tabte indtægter, utilfredse kunder eller overskydende lagerbeholdning.
Pensa er det første selskab, der leverer et bredt skalrebart system, der giver komplette, real-time og handlingsbar data og indsigter, der gør det muligt for CPG-mærker (Consumer packaged goods) og detailhandlere automatisk og systematisk at spore lagerbeholdning. Du kan læse mere om CPG her (engelsk).

Så næste gang du ser en drone flyve rundt i en forretning imens du køber ind, så skal du ikke blive overrasket. Hvad angår jobs, så tror jeg ikke at du skal forvente at der ikke er et job til dig bare fordi der kommer en drone. Det personale der er på gulvet i enhver forretning er guld værd for virksomheden! Det er dem som kan besvarer mange spørgsmål, de er også med til at der er “hygge” om de besøgende – altså os der besøger din forretning. Personale på gulvet er vigtigt i mine øjne, og er du virksomhedsejer og du vælger at få en drone i luften til at styre din beholdning, det er helt fint – bare husk at involvere dit personale og gør dem gerne ligeså dygtig som dronen vis ikke bedre ;o)

Vil du vide mere om Pensa systems så tjek dem ud her

Kilde: Press releases

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!