Dronepiloten Artikler om droner, simulator og fotos
Artikler om droner, simulator og fotos
Kunstig intelligens (AI) kontrollere hylderne med droner

Kunstig intelligens (AI) kontrollere hylderne med droner

Stærk kunstig intelligens (strong AI) bygger på den forestilling, at computere teoretisk set vil kunne udvikle bevidsthed svarende til menneskets – kilde Wikipedia

En innovatør i autonome opfattelses systemer Pensa, demonstrerede sit nye synlighedsystem til detail leddet for første gang på NRF 2019 (National Retail Federation) – et event indenfor for “movers and shakers” hvor forskellige mennesker mødes indenfor detail og hvor nye ideer kommer på banen. Dette foregik d. 13-19 januar 2019. De virksomheder der deltog var et bredt udvalg af 1000 vis af virksomheder fra hele verdenen, du kan se listen her

Pensa’s system er designet til at informere detailhandlere hvad der rent faktisk er på hylderne – på tværs af alle butikker. Ved hjælp af AI. Industristudier rapporterer 1 ud af 10 punkter som mangler på hylden, er forkert placeret. Det medfører tabte indtægter, utilfredse kunder eller overskydende lagerbeholdning.
Pensa er det første selskab der leverer et bredt skalrebart system. De giver komplette, real-time og handlingsbar data og indsigter. De gør det muligt for CPG-mærker (Consumer packaged goods) og detailhandlere automatisk og systematisk kan spore lagerbeholdning. Du kan læse mere om CPG her (engelsk).

Så næste gang du ser en drone flyve rundt i en forretning imens du køber ind, så skal du ikke blive overrasket.

Vil du vide mere om Pensa systems så tjek dem ud her

Om du har behov for AI må du selv vurdere, men har du en stor virksomhed hvor der skal være tjek på logistikken så vil jeg råde dig til at snuse mere til emnet. AI kan være med at at spare dig penge men det kan også give dig et overblik. AI er deep learning hvor computere skal tænke over beslutningerne, og hurtigere end dig.

Kilde: Press releases

 

error: Content is protected !!