Dronepiloten Artikler om droner, simulator og fotos
Artikler om droner, simulator og fotos
Lockdown med drone rundt om i verdenen

Lockdown set med drone – rundt om i verdenen

Grundet Coronavirus så er der ikke mange mennesker på gaderne. Der er mange flotte drone videoer omkring Lockdown på internettet. Men du skal bruge lidt tid for at finde dem specielt fra København. Jeg kan ikke finde en eneste drone optagelse med tomme gader. Jeg har så også kun ledt i perioden perioden 25 marts til. d. 14. april i år.

Jeg har derfor valgt nogle stykker ud som du kan se. Jeg fandt denne optagelse på Youtube igår. Den viser New York City, Seattle, San Francisco og Los Angeles optaget med drone under Lockdown

 

Videre til Chicago hvor fotografen David Leep afslører landskabet i den engang livlige by i disse hidtil usete tider. Sidst jeg havde en dronefilm fra Chicago, var fra den ekstreme kulde i 2019 der bragte temperaturer sammen med smukke og iskolde landskaber. Den kan du se her.

Den Sydafrikanske dronevirksomhed “Step Over” har også optaget tomme gader i Cape Town

Droneoptagelse fra Hyderabad i Indien under det landsdækkende 21-dages lockdown som er i kraft for, at forhindre spredning af COVID-19

Her vises Paris


Dubai
– tjek i øvrigt dronefotografens profil ud Instagram ud, han tager ret flotte billeder

Kombinationen af smukt vejr og tomme gader under pandemien kan give nogle ret spektakulære drone-skud. New Zealands Civile Luftfartsmyndighed (CAA) advarer brugere om at holde sig til reglerne i forhold til lockdown, selv når de flyver med en drone. De rekreative dronepiloter har tilladelse til at betjene deres droner inden for deres egen ejendom, så længe de overholder CAA-reglerne, og andres privatliv respekteres. New Zealand’s 5 millioner borgere er fuldstændig lukket ned og har været det i 2 uger uden tilladelse at forlade deres hjem.

error: Content is protected !!