moon timelapse

Moon – billeder taget med Nikon B700

Billederne du ser her er, har jeg taget med mit Nikon B700 kamera. Det er et kamera med en ultra kraftig optisk zoom på 60x der kan udvides til 120 Dynamic Fine Zoom der gør, at jeg kan zoome ind på meget fjerne motiver. Videoer er i 4K (Ultra HD) og billeder er i JPG og/eller RAW format. Det har jeg selvfølgelig taget en del billeder med og primært månen, da den er fascinerende på sin helt egen måde. Der er mange flotte kratere og der er mange usædvanlige ting/former på månen som jeg ikke kan forklare hvad er.

Afhængig af vejret bruger jeg 2 forskellige Tripods begge af mærket Manfrotto. Den ene er let og den anden er særdeles tung men har den fordel, at jeg kan stå i hård blæst og filme/tage billeder uden rystelser. Det er lidt forskelligt hvor mange billeder jeg tager før at det rigtige foto sidder lige i skabet. Er der et download link (kommer snart) til mine måne billeder, så er du velkommen til bruge det som fx skrivebords baggrund. Dog har jeg tilføjet mit logo.

For billeder af månen kan jeg ved hjælp af applikationer til Iphone (findes også til Android) tilrettelægge hvor jeg kan stå og tage gode billeder. Den jeg bruger mest er PhotoPills og ellers de gratis løsninger som Lumos, Moon Globe og Planets.

Picture taken: 20-11-2018

 

 

 

 

Landing site of Apollo 15

Wallpaper download 1098 x 1020

 

Timelapse Moon July 18 2018 from dronepiloten on Vimeo.

error: Content is protected !!