Dronepiloten Artikler om droner, simulator og fotos
Artikler om droner, simulator og fotos

Om

 

Velkommen til Dronepiloten. Jeg skriver om det der interessere mig og når jeg har tid – primært om droner indenfor erhverv og militær.

Dronepiloten på verdenskortet

I 2013 kom der små droner på markedet og det var underholdende at flyve med dem. Der var bare ingen som skrev om dem og hvis der var, så var der meget lidt information.

Det blev startskuddet hvor jeg tog kontakt til producenter bl.a. via Kickstarter og fik skrevet artikler, delte nyheder og publicerede det på Dronepiloten.dk.
Ved siden af, spejdede jeg efter nyheder på nettet og fik godt gang i kontakter og var flittig bruger af Twitter der faktisk stadig er, et ret godt redskab og genialt til mit formål.

Det er hen ad vejen blevet til artikler bl.a. om Qube fra Aerovironment der levere droner igennem Pentagon og SATAIR, og deres laserbeskyttelsesbrille samt andre du kan finde på siden.

 

 

Alt andet

Cover billeder der ikke er mine egne, er fra sider hvor ophavsrettigheder er overholdt som Pixabay og Pexels

Artikler hvor billeder fra producenters produkter er brugt, har jeg fået tilladelser til at få det vist på min side. Flyvninger med droner er lovgivning overholdt.

Drone video og foto med Ryze Tello er der indhentet mundtlig samtykke fra ejere over deres private områder inklusive naboers tilladelser til deres grunde som er afgrænset af hegn, hæk, mur eller lignende.

error: Content is protected !!