Dronepiloten Artikler om droner, simulator og fotos
Artikler om droner, simulator og fotos
Phonedrone

Phonedrone – telefondrone i unikt design

Telefondronen i unikt design

Firmaet Xcraft som du sikkert ikke har hørt om før nu. De arbejder med fremtidens UAV, hvor der er brug for præcisions landing, effektiv langtrækkende flyvninger og unik design.

Xcraft er også kendt for deres hybrid drone Xplusone der kombinerer evnen til både stabiliserede svæve og bemærkelsesværdigt hurtigt fremad flyvning med op til 100 km/t. Det er der ikke mange droner der kan, og samtidig optage film med så meget fart! Det projekt havde de også på Kickstarter i 2014, og de fik indsamlet nok økonomi til at den kunne komme i produktion. Se mere om den del her

Xcraft har nu taget skridtet videre og brugt deres passion og viden til at lave en ny drone, phonedrone eller oversat til dansk, telefondronen!

phonedrone1

 

Phonedronen er så ikke i produktion endnu (artikel fra 2015), hvilket også er derfor projektet ligger på Kickstarter hvor man kan bestille sin egen model, der i øvrigt sendes til hele verdenen.

Du skal bare bruge en mobiltelefon

Du skal bruge en mobiltelefon, denne indsætter du i phonedrone og bruger mobilkameraets kamera til at optage. Det er faktisk ret smart tænkt. Har du en anden mobiltelefon, kan du parre den med den eksisterende mobiltelefon der sidder i dronen og programmere den til flere ting. Med deres gratis applikation kan du streame direkte ned til din mobiltelefon, tage billeder, eller lade den følge dig hvis du fx. er ude at løbe, eller bare vil have nogle gode billeder uden at slæbe på en fjernbetjening.

Simpelt

Er du ejendomsmægler kan du også bruge dronen, både ude og inde. Du kan faktisk have dronen i tasken, da vingerne kan klappes ind. Når dronen er ved at løbe tør for batteri, flyver den tilbage hvor den lettede fra. Du behøver altså ikke noget ekstra udstyr der skal minde dig om, hvornår dronen skal tilbage igen inde batteriet løber ud.

Phonedrone

Easy peasy

Maskinen er nem at flyve. Der kræves ikke et længere kursus i at manøvre den. Kan du i forvejen finde ud af at håndtere din mobiltelefon, så får du ingen problemer at styre en flyvende telefon 🙂

Phonedrone fungere til IOS & Android. Batteritiden er 20-25 minutter. Hastigheden ca. 56 km/t. Der planlægges at indarbejde ultralyds sensorer der vil tillade dronen, at se og undgå forhindringer. Der arbejdes også på at styre dronen med dine håndbevægelser.

Besøg Phonedrone på Kickstarter

error: Content is protected !!