Smart Chute – faldskærm til drone

Der bliver talt meget om sikkerhed til droner, men der er ikke rigtig sket noget smart på dette punkt før nu. Du kan dog på internettet købe faldskærme til din drone hvor denne er koblet på batteriet i dronen, men går der kage i luften skal du selv have blikket på dronen hvornår du skal udløse faldskærmen, og det kan hurtigt blive for sent.

SmartChute er din redning til din drone, og også til den person der måske står på det forkerte sted og får din drone i hovedet, hvis dronen skulle miste forbindelsen og styrte mod jorden.

SmartChute er en intelligent faldskærm der er udviklet specielt til multicopter (op til 1.81 kg). Systemet indeholder et integreret gyroskop og accelerometer, der er i stand til at bestemme hvornår faldskærmen skal udløses.

Den har sit helt eget og meget lette batteri installeret, så skulle det ske du mister forbindelsen til din drone eller batteriet til din drone svigter i luften, så er der kun en vej – og det er ikke op. I sådan en situation vil SmartChute være din redning.

Hvordan fungere det så?

Tænd din SmartChutes Flight Sensor og vent 15 sekunder, mens det initialiserer. En grøn lysdiode blinker i 15 sekunder. Når den grønne LED holder op med at blinke, er du klar til at flyve!

a37ae32fb03ee13679ca5732310f5a54_original

Det smarte system kan registrere en nødsituation og implementere en faldskærm på mindre end 350 ms, men faldskærmen kræver stadig tid at åbne. Af denne grund, er det bedst at flyve over 50 meter for at tillade faldskærm til fuldt ud at implementere, hvis nødvendigt.

Hvis der registreres en nødsituation, vil SmartChute Flight Sensor implementere sin faldskærm, og en rød LED vil tænde, som angiver, at der er registreret en nødsituation.

Det er da genialt tænkt!

Du kan besøge SmartChute og se nærmere hvilke droner den kan installeres på.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!