Dronepiloten Artikler om droner, simulator og fotos
Artikler om droner, simulator og fotos

Smart Chute – faldskærm til drone

Sikre din drone med Smart Chute

Smart chute er din sikkerhed. Der bliver talt meget om sikkerhed til droner, men der er ikke sket noget smart på dette punkt før nu. Du kan på internettet købe faldskærme til din drone, hvor denne er koblet på batteriet i dronen. Men går der kage i luften skal du selv have blikket på dronen, hvornår du skal udløse faldskærmen og det kan hurtigt blive for sent.

Redning til din drone

Produktet er en intelligent faldskærm der er udviklet specielt til multicopter (op til 1.81 kg). Systemet indeholder et integreret gyroskop og accelerometer, der er i stand til at bestemme, hvornår faldskærmen skal udløses. Den har sit helt eget og meget lette batteri installeret. Så skulle det ske, at du mister forbindelsen til dronen, eller batteriet til din drone svigter, så er der kun en vej – og det er ikke op. I sådan en situation vil Smart Chute være din redning.

Hvordan fungere det så?

Tænd din Smart Chutes Flight Sensor og vent 15 sekunder, mens det initialisere. En grøn lys diode blinker i 15 sekunder. Når den grønne LED holder op med at blinke, er du klar til at flyve!

a37ae32fb03ee13679ca5732310f5a54_original

 

Nødsituation

Det smarte system kan registrere en nødsituation og implementere en faldskærm på mindre end 350 ms, men faldskærmen kræver stadig tid at åbne. Af denne grund, er det bedst at flyve over 50 meter for at tillade faldskærm til fuldt ud at implementere, hvis nødvendigt. Hvis der registreres en nødsituation, vil Smart Chute Flight Sensor implementere sin faldskærm, og en rød LED vil tænde, som angiver, at der er registreret en nødsituation.

Det er da genialt tænkt!

Du kan besøge Smart Chute og se nærmere hvilke droner den kan installeres på.

Edit 2020: Artiklen er fra 2015 og Smart Chute nåede ikke at få deres beløb trumfet igennem, så projektet gik i vasken.

error: Content is protected !!