Dronepiloten Artikler om droner, simulator og fotos
Artikler om droner, simulator og fotos
Sprite - klar til enhver mission

Sprite – klar til enhver mission

Læs om en drone der ikke et legetøj

Brug Sprite til eftersøgning og redning, byplanlægning og teknik og inspektion af skibe. Kun fantasien sætter grænser!

Uanset om du er en aktiv udendørs entusiast, eller en professionel fotograf, eller en kommerciel operatør som har brug for, at få arbejdet gjort, så er Sprite ™ lige så bærbar og robust som du er.

Sprite ™ er navnet på verdens mest bærbare og robuste UAV (unmanned aerial vehicle).

Credit: ascentaerosystems
Credit: ascentaerosystems

 

Radius på 6 kilometer og robust

Dronen har autopilot med GPS og telemetri, waypoint og ”følg mig”, 1080P HD video og stabiliseret gimbal. Den kan flyve op til 6 km væk og meget mere.

Den robuste UAV kan du have med overalt. Vingerne på dronen er foldet langs dens krop, så når du bærer rundt på den sker der ikke skade på bladene, eller maskinen. Den passer lige ned i en rygsæk og fjernbetjeningen som er din mobiltelefon, den har du i bukselommen.

Credit: ascentaerosystems

 

Open source og waypoints

Uden at kræve yderligere udvikling, så understøtter den alle funktionerne i den nyeste Tower ™, DroidPlanner ™ og MissionPlanner ™ software der er gratis til rådighed både til Android og PC.

Disse applikationer er open source -platforme der har været i drift i mange år, og bruges af tusindvis af operatører rundt om i verden.

Du kan planlægge dine egne ruter, eller lægge waypoints på ruten fra din Android enhed. Du kan også styre den med din tablet eller smartphone.

Dronen har indbygget et enkelt trykknap -interface der også giver mulighed for autonom drift uden en ekstern controller. Perfekt til en våd dag med eventyr, hvor en konventionel sender, tablet, computer eller smartphone bare ikke er praktisk. Den kan udføre forud indlæste missioner med et enkelt tryk på en knap, og et skub med hånden op i luften.

Credit: ascentaerosystems

 

Kickstart din egen drone

Se mere om på Kickstarter hvor du også kan købe din egen.

Dronen er det første produkt fra Ascent Aerosystems. Bag firmaet er Jon, Nate og Peter. De har næste 40 års erfaring til sammen i rumfart, teknik og R/C modellering. Besøg deres hjemmeside www.ascentaerosystems.com for mere information

 

error: Content is protected !!