Sprite – klar til enhver mission

Læs om et værktøj der ikke et legetøj. Brug den til eftersøgning og redning, byplanlægning og teknik og inspektion af skibe. Kun fantasien sætter grænser!

Uanset om du er en aktiv udendørs entusiast, en professionel fotograf eller en kommerciel operatør, der bare har brug for at få arbejdet gjort, så er Sprite ™ lige så bærbar og robust som du er.

Sprite ™ er navnet på verdens mest bærbare og robuste UAV (unmanned aerial vehicle).

Credit: ascentaerosystems
Credit: ascentaerosystems

Sprite ™ har autopilot med GPS og telemetri, waypoint og ”følg mig”, 1080P HD video, stabiliseret gimbal, kan flyve op til 6 km væk og meget mere.

Den robuste UAV kan du have med overalt. Vingerne på Sprite ™ er foldet langs dens krop, så når du bærer rundt på den sker der ikke skade på bladene eller maskinen. Den passer lige ned i en rygsæk og fjernbetjeningen som er din mobiltelefon, den har du i bukselommen.

Credit: ascentaerosystems
Credit: ascentaerosystems

Uden at kræve yderligere udvikling, understøtter Sprite ™ alle funktionerne i den nyeste Tower ™, DroidPlanner ™ og MissionPlanner ™ software, der er gratis til rådighed både til Android og PC.

Disse applikationer er open source -platforme, der har været i drift i mange år og bruges af tusindvis af operatører rundt om i verden.

Du kan tegne dine egne ruter, eller lægge waypoints på ruten fra din Android enhed. Du kan også styre Sprite ™ med din tablet eller smartphone!

Sprite ™ har indbygget et enkelt trykknap -interface, der også  giver mulighed for autonom drift uden en ekstern controller. Perfekt til en våd dag med eventyr, hvor en konventionel sender, tablet, computer eller smartphone bare ikke er praktisk. Sprite ™ kan udføre forud indlæste missioner med et enkelt tryk på en knap, og et skub med hånden op i luften.

Credit: ascentaerosystems
Credit: ascentaerosystems

Se mere om Sprite ™ på Kickstarter hvor du også kan købe din egen.

Sprite er det første produkt fra Ascent Aerosystems. Bag firmaet er Jon, Nate og Peter. De har næste 40 års erfaring til sammen i rumfart, teknik og R/C modellering. Besøg deres hjemmeside www.ascentaerosystems.com for mere information

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!