Dronepiloten Artikler om droner, simulator og fotos
Artikler om droner, simulator og fotos
Tello

Dronen Tello fra Ryze Robotics

Tello fra Ryze Robotics har i samarbejde med Intel & DJI lavet den mest perfekte drone. Tello er en lille lækker sag på kun ca. 89,2 gram inklusive batteri med en flyvetid på 13 minutter. Den kan flyve max 100 meter væk med en hastighed på 8 m/s, og en flyvehøjde på max 30 meter op. Jeg har tidligere fløjet med DJI, og lille Tello er faktisk en fed lille drone der er ret skæg at flyve med. Den tager nogle fine billeder og film.

Før du køber Tello så er der en ret så vigtig ting du skal vide:
Tello vejer ikke meget så er der stadig en lovgivning du skal følge. Når det så er sagt, så er der naturligvis et par andre ting. Der medfølger ikke oplader eller fjernstyring dertil. Du kan oplade batteriet direkte i dronen og fjernstyringen er en applikation du gratis henter til Android eller IOS. Det vil sige, at du med din mobiltelefon kan styre dronen via wifi. Du kan læse her hvilke telefoner der kan bruges med applikationen. Men du kan også købe en fysisk fjernstyring dertil hvor din mobiltelefon kan sidde i, og du kan derfra se hvor du flyver.

Mirror
Tello ser sig selv for første gang i spejlet 🙂

Fjernstyringen bruger Bluetooth. Fjernkontrollen skal være en Gamesir 1TD. Køb eventuelt en wifi extender dertil. Den gør at du kan flyve længere men at dine optagelser også bliver mere stabile.

Der er ikke indbygget plads til et SD kort i dronen. Kan du ikke finde dronen efter en flyvning hvor den er landet, så kan du ikke få billeder/film. Der er heller ikke indbygget en RTH (Return to home) – så dronen kan flyve tilbage inden den lander. Billederne er helt fint – lige som dette her

Dronen Tello fra Ryze Robotics

Det er ikke alle wifi extendere du kan bruge til formålet, så du kan fx købe denne fra Amazon. Den fungere ganske udmærket og den er nem at sætte op.

 

error: Content is protected !!