Dronepiloten Artikler om droner, simulator og fotos
Artikler om droner, simulator og fotos
tobyrich.vegas - Videospil møder avanceret drone teknologi!

Tobyrich Vegas – Videospil møder avanceret drone teknologi!

Gaming droner

Forstil dig hvis du kunne spille dit favorit drone spil på din telefon, men hvor dronen var en du selv havde fysisk i hånden? Det kan du nu med Tobyrich Vegas! Videospil møder avanceret drone teknologi. Verdens første smartphone kontrolleret drone-spil for singleplayer og multiplayer med luftkampe, racer & stunts i verdensklasse! Dronen styres af en smartphone applikation.  Sensorer på dronen og telefonen, giver et realistisk billede af situationen som du er med i og eventuelt sammen med dine venner.

Flåden med fede funktioner

Flåden af de rigtige droner er blandt andet udsyret med GPS, 4G, Bluetooth teknologi, HD kamera og mange andre fede funktioner. Baseret på den nøjagtige position og bevægelse af både drone og telefon, vil du være i stand til at udforske fantastiske spil ude og indenfor.

tobyrich.vegas 1
Tobyrich.vegas ved siden af en Iphone 5 og en Samsung tablet /Credit: tobyrich.vegas

Joystick eller mobil

Du kan også bruge gaming dronerne som et normal fjernbetjent fly, og flyve det i normal flytilstand ved at vippe telefonen eller ved at bruge joystick. Med applikationen til iOS og Android-enheder åbnes der et univers af gaming modes i dit eget fællesskab, hvor du kan dele flyets ydeevne med andre og udfordre dem for luft til-luft bekæmpelse. Vil du have præcis kontrol over din drone. så kan du naturligvis købe joystick hvilket jo er genialt tænkt.

tobyrich.vegas 2
topyrich.red smartphone applikation: Hovedskærm /Credit: tobyrich.vegas

 

tobyrich.vegas 3
Credit: tobyrich.vegas

Giv den gas som jagerpilot

Bliv en rigtig jagerpilot, og udfordre dine venner! Selvfølgelig, alle våben er virtuelle! Valget er dit: Være jagerpilot eller skyde flyene fra jorden.

Luft-til-luftkampe: Udfordre en ven eller engagere en fjendtlig pilot for en dogfight!

Luft-til-jord bekæmpelse: Dine venner som ikke ejer en af dronerne endnu, kan gratis donwnloade applikationen tobyrich.red og deltage i spillet som antiluftskyts.  I parre hinandens telefoner, og I er herefter i gang med spillet! Hvert spil starter med en tilfældig fordeling af våben varierende fra raketter, bomber, elektronisk krigsførelse, nødblus og rustninger. Hvert våben har sit eget niveau af betydning, rækkevidde, hastighed eller antal skud. Baseret på afstanden til den anden spiller kan du vælge våben og forsvarssystemer. Kombinationen af de rigtige våben og forsvars strategi, vil være din vej til sejr.

 

tobyrich.vegas 4
Credit: tobyrich.vegas
tobyrich.vegas 5
Smartphone applikation i dogfight mode /Credit: tobyrich.vegas

 

Hvordan?

Hvordan virker det? Det er meget simpelt: Markere på kortets satellitbillede, og vælg træer, bygninger eller andet tegn som waypoints. Nu er din racer plan klar! Upload planen og lad andre piloter udfordre dig. Scor højt og bliv en af de hurtigste og bedste dronepiloter i videospillet!

FLY SKOLE

Rigtige piloter går på flyskole, før de tager deres første solo flyvning. Det samme bør du! Du skal først lære at dreje, mens telefonen styrer højden og hastigheden. En flyveinstruktør guider dig gennem de forskellige trin. Du skal ikke bekymre dig, dronen er auto stabiliseret hele tiden. Der vil endda være en knap til nødsituation, hvis du har brug for en pause. Dronen vil begynde at cirkle over dig i løbet af denne tid, indtil du sender den næste kommando. Derudover vil der også være video vejledninger og pilot håndbog så du kan blive sikker i din flyvning.

tobyrich.vegas 6
Credit: tobyrich.vegas

Med en flyvetid på 20 minutter og en radius på 90 meter og længere, så ligger denne platform op til noget helt nyt vi aldrig har set før. Det er helt sikkert kun begyndelsen til flere spil der kan bruges IRL.

Tjek det selv ud her på Kickstarter hvor du kan bestille din egen maskine.

error: Content is protected !!